Disclaimer

Websitebuildersvergelijken.nl valt onder het beheer van BSdirect. Deze disclaimer is van toepassing op de content en het gebruik van websitebuildersvergelijken.nl.

Op websitebuildersvergelijken.nl geven wij consumenten en zakelijke gebruikers de mogelijkheid te vergelijken tussen website builders. Het aanbod op websitebuildersvergelijken.nl is enkel een weergave van aanbieders en de functionaliteiten die zij bieden. Wij hebben geen belangen bij de keuze van de website builder. In de meeste gevallen zullen wij een vergoeding krijgen voor het doorverwijzen.

Wij zijn een onafhankelijke partij en gaan zorgvuldig om met de informatie die wij publiceren op websitebuildersvergelijken.nl. Aanbieders hebben geen enkele invloed op de getoonde informatie en worden ook niet met voorrang behandeld.

Wij streven ernaar om de informatie op websitebuildersvergelijken.nl zo accuraat mogelijk te houden. Desondanks, kunnen wij niet altijd garanderen dat de informatie op onze website 100% accuraat is. Prijswijzigingen en continue ontwikkelingen kunnen ervoor zorgen dat informatie verouderd of onjuist is. Ook bij een storing kan informatie niet goed overkomen. Alle acties die worden genomen op basis van deze informatie zijn op eigen risico en verantwoordelijkheid. websitebuildersvergelijken.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade die is ontstaan door het direct of indirect gebruiken van onze website.